Bata werkschoenen

Bata Industrials Europe "The Energy Footwear"

Bata werkschoenen

Bata Industrials maakt deel uit van ´s werelds grootste schoenproducent: de Bata Shoe Organisation. Bata biedt professionals de best passende footwear om veilig te werken en fit te blijven, in alle mogelijke beroepen, in alle mogelijke omstandigheden, wereldwijd. Bata gaat tot het uiterste om een kwalitatieve serie schoenen, sokken en inlegzolen te ontwikkelen, waarvan de kwaliteiten elkaar versterken. Dat maakt footwear van Bata uniek.

Een belangrijk deel van de verzuim-en ziektekosten wordt direct of indirect veroorzaakt door het dragen van ongeschikt schoeisel op de werkvloer. Dat kan variëren van een verkeerd type zool, waardoor men uitglijdt waar dat eigenlijk niet nodig zou zijn, tot het dragen van schoenen die onvoldoende steun of bescherming bieden. Bata schoenen bieden een sublieme pasvorm. Dit wordt gerealiseerd door de speciale, anatomisch gevormde leesten, die voldoende ruimte bieden bij wreef en voorvoet, zodat onze modellen overal de ondersteuning en stabiliteit geven die u van de betere veiligheidsschoen mag verwachten. Zo weet Bata een belangrijke basis te leggen voor het verhogen van het werkplezier en het verlagen van het ziekteverzuim.

Alle schoenen van Bata Industrials voldoen ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen (EN ISO 20345). Minstens even belangrijk voor Bata is dat ze ook aan de eisen van de gebruikers voldoen. Professionals dragen Bata schoenen graag omdat ze perfect zijn afgewerkt, comfortabel zitten en energie besparen op de werkvloer.

Jecor Professioneel helpt u graag bij het vinden van de juiste veiligheidsschoenen voor uw situatie. Neem contact met ons op via tel. 0341 - 36 96 36, via Whatsapp: 0622296460 of bezoek onze showroom in Nijkerk aan de Tijsselingstraat 2 of in Putten aan de Hoge Eng West 14.

GRATIS werksokken

Bestel uw nieuwe veiligheidsschoenen van Bata en ontvang bij aankoop een GRATIS paar thermo (MS3) werksokken. De Bata werkschoenen bieden uw optimaal comfort en veiligheid tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Bekijk de werkschoenen van Bata in onze webshop

Gratis werksokken

Bovenstaande actie is geldig van 01-09-2016 t/m 30-09-2016