Bahco beveiligingskoorden

Bahco beveiligingskoorden

Bahco beveiliginskoord

Van stellingen tot daken en van windmolens tot telecommasten. Iedereen die boven de 2,5 meter werkt, heeft ermee te maken: VEILIG WERKEN OP HOOGTE.

Bescherming bij vallen

Vallen is extra riskant bij werkzaamheden op 2,50 meter of hoger. Dat is dan ook de grens voor het verplicht gebruik van valbeveiligingsmiddelen. Vanaf deze hoogte gelden Europese richtlijnen die bijvoorbeeld stelt dat ladders voor deze hoogte niet meer gebruikt mogen worden. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn altijd noodzakelijk als collectieve voorzieningen voor valbeveiliging onvoldoende mogelijk zijn.

Voor risico's bij vallen blijken opruimen van materialen en aandacht voor de risico’s het belangrijkste preventiemiddel. Dit behoort dan ook een onderdeel te zijn van werkinstructies en veiligheidsplannen.
Veel valpartijen ontstaan doordat afval is blijven liggen, gereedschap rondslingert of materialen ‘even’ in de looproute zijn opgeslagen.

Gereedschap valbeveiliging

Het BAHCO programmaTools@Height is geschikt voor elke werkplek dat werk vereist op hoogte. Bijvoorbeeld stellingen, windmolens, kranen, bouwwerven, bruggen, telecom masten, elektrische leidingen, kabelbanen, stoeltjesliften, hoge stellages enz. (de lijst is lang)Iedere werkgever is verplicht om personeel uit te rusten en op te voeden omtrent het voorkomen van gevaren op de werkplek

Bahco beveiligingskoorden:

  • Zijn allemaal uitvoerig getest
  • Hebben universele bevestiging, ook voor gereedschap zonder geïntegreerd bevestigingspunt (bijv. gat in de schacht)
  • Indicatie van maximale werkdruk (waarschuwingslabels)
  • Zijn individueel genummerd aan personeel

In combinatie met de tassen en riemen dragen deze Bahco Tools@Height valbeveilingen mee tot het beperken van risico’s bij het werken op hoogte.

Actie

Bahco veiligheidskoord 3875-LY2

Bahco veiligheidskoord

  • Maximaal 3 kg (3daN)
  • Lengte 80 cm, volledig uitgerekt 120 cm
  • Eén vaste karabijnhaak en één vaste lus met schuifsluiting
  • Zeer sterke structuur en veerkrachtige binnen spoel absorberen gezamenlijk de schok
  • Individueel tracking nummer

Bestel het elastische veiligheidskoord (art.nr. 1758868) voor slechts € 18,25 excl. btw

Deze actie geldt voor de maand november 2016

Meer informatie

Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste producten om veilig te werken op hoogte. Bezoek onze showroom in Putten aan de Hoge Eng West 14 of in Nijkerk aan de Tijsselingstraat 2 of neem contact met ons op via tel. 0341 - 36 96 36, Whatsapp: 0622296460 of via e-mail.