Axa Easy Fix

Axa Smart Easyfix gaat de breedte in

Axa Easyflex

Montage gemak en een hoog draagvermogen

Het AXA Smart Easyfix® assortiment is uitgebreid met drie veiligheidskantelaafscharnieren! Deze scharnieren hebben dezelfde kwaliteiten en voordelen die u al gewend bent van de Smart Easyfix®. De drie scharnieren zijn in de volgende bredere maten beschikbaar gemaakt voor u:

  • 89 x 102 x 3 mm
  • 89 x 125 x 3 mm
  • 89 x 150 x 3 mm

Waarom u kiest voor Axa Smart Easyfix

Montage gemak
De Easyfix® maakt gebruik van gemonteerde AXApom lagerbussen (met fixatiekraag), die onmogelijk uit het bled kunnen vallen. De afgeschuinde hoek van de lagers zorgt voor een probleemloze geleiding van de raam- en deurbledden in de kozijnbledden. Scharnierpen erin en draaien maar.

Draagvermogen
Ramen en deuren worden hoger, breder en dikker, en ook het glaspakket neemt in gewicht toe. Dit vraagt om scharnieren met een hoog draagvermogen.

In tegenstelling tot andere scharnieren, waarbij de druk vaak geconcentreerd wordt op één punt, zorgen de slijtvaste AXApom lagers voor een drukverdeling over twee punten. Hierdoor is het draagvermogen verder toegenomen.

Veiligheid
Een geïntegreerde 18 mm dievenklauw zorgt ervoor dat de AXA Smart Easyfix® voldoet aan de eisen conform het keurmerk SKG*** en Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Daarnaast voorkomt het AXApom lager contact tussen onafhankelijk van elkaar draaiende metalen onderdelen (bledden en scharnierpen) en is vonkvorming uitgesloten.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Axa Smart Easyfix kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36, Whatsapp: 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten aan de Hoge Eng West 14 of in Nijkerk aan de Tijsselingstraat 2.