Axa 3329 raamsluiting

AXA 3329 raamsluiting

Axa raamsluitingen

Sinds jaren zijn de AXA raamsluitingen met een toegesneden assortiment een begrip in de markt. Het assortiment is nu uitgebreid met de 3329 raamsluiting.
Het gepatenteerde verbeterde ontwerp zorgt ervoor dat de sluiting een strakker design heeft, een sterkere constructie heeft, makkelijker te bedienen en sneller te monteren is.

Montage

De montagetijd wordt met maar liefst 25% terug gedrongen, doordat er minder montageonderdelen zijn. Zo zijn er 2 schroeven minder nodig en hoeft er geen onderlegplaat meer gebruikt te worden. Het nieuwe ontwerp zorgt voor meer montagevrijheid en kan verzakken van het raam opvangen.
Bij het plaatsen van de nieuwe sluitkom, dekt u de schroefgaten van de oude raamsluiging af. Plamuren en schilderen is niet nodig.

Veiligheid

De raamsluiting is zeer veilig en weerstaat de meest actuele inbraakmethodes. De kooiconstructie van het slothuis en de extra versterkte sluitkom zorgen voor een nog stijver geheel.

Het product voldoet aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Waarom u kiest voor de AXA 3329 raamsluiting:

  • 25% sneller te monteren
  • Strak design, schroeven niet meer zichtbaar
  • Soepel te bedienen

Meer informatie

Bestel de AXA raamsluiting 3329 online of neem contact op met onze verkoopafdeling via tel. 0341 - 36 96 36, Whatsapp 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten of aan de Tijsselingstraat 2 te Nijkerk.