Anti-panieksluitingen

Anti-panieksluitingen

Anti-paniekVluchtdeuren 

Wanneer de nood hoog is, mag een deur geen obstakel zijn om een gebouw te kunnen verlaten. De vluchtdeur garandeert een veilige uitweg!!!! 

Ook op gebied van vluchtdeuren hebben wij de juiste oplossing! 

In onze nieuwe folder "anti-panieksluitingen" vind u ons assortiment met o.a. Exot Control, opbouw en inbouwpanieksluitingen t.b.v. enkele en dubbele deuren en nooduitgang beveiligers. 

Zoekt u een speciale oplossing en ziet u deze niet in het programma staan, aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

In gebouwen waar zich veel mensen bevinden is het van belang dat, in geval van nood, mensen het gebouw snel en veilig kunnen ontvluchten via een vluchtdeur. In gebouwen met een publieksfunctie is het zelfd wettelijk verplicht om vluchtdeuren te plaatsen. 

Anti-paniekbalk / deurklink 

In ruimtes waar mensen niet bekend zijn met het vluchtplan (bijvoorbeeld in discotheken) is volgens EN 1125 een anti-paniekbalk verplicht. De deur wordt dan voorzien van een horizontale bedieningsbalk, die bij een lichte druk de deur laat openen. Wanneer mensen bekend zijn met het vluchtplan (bijvoorbeeld in kantoren) volstaat volgens EN179 in de meeste gevallen een klink.

Toepassingen vluchtdeuren (met anti-paniek)

Theaters en concertgebouwen

Bioscopen

Cafés en discotheken

Sporthallen

Conferentieruimtes

Overheidsgebouwen

Kantoorgebouwen

Utiliteitsbouw

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de anti-panieksluitingen kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten aan de Hoge Enge West 14, of in Nijkerk aan de Tijsselingstraat 2.