Telefoon 0341 - 36 96 36     

Whatsapp +31 622296460

email 

Outlet machine verkoop

  • OP ONS KUNT U BOUWEN!

  • JECOR NET IETS MEER!

  • 1
  • 2

 

Veilig en efficiënt werken

Geen last meer van slangen en snoeren! 

Slide-kick 

U bent aan het werk met een elektrische zaag of heggenschaar, frees of schuurmachine maar de voortgang hapert. De slang of het snoer blijft haken achter uw werkstuk, de werkbank of een liniaal. U struikelt over de snoeren en slangen op de grond. U wringt uzelf in bochten om met één hand of met uw lichaam de slang of het snoer te geleiden. kortom: afzuigslangen en snoeren hangen in de weg en beperken u in uw bewegingsvrijheid. De kans op struikelen, verwondingen en tijd- en materiaalverlies door inefficiënt werken en verzagen zijn groot.

De oplossing voor dit probleem: de Slide-Kick! 

De Slide-kick is een multifunctionele universele haak die veilig en efficiënt werken bevordert:

  1. Gebruik de Slide-Kick om elektrische snoeren, afzuig-, lucht-, gas- en tuinslangen veilig langs het lichaam te geleiden
  2. Klem snoeren vast in de Slide-Kick om veilig en efficiënt te werken met diverse elektrische gereedschappen
  3. Gebruik de Slide-Kick als haak om gereedschappen en hulpmiddelen aan het lichaam te dragen, zodat de handen vrij blijven. 

Door het meebewegen van een slang en/of snoer ontstaat veel bewegingsvrijheid bij het bewerken van materialen. Op heuphoogte wordt geen hinder ondervonden van de Slide-Kick en het geleiden. door gebruik van de Slide-Kick neemt de kans op persoonlijke ongelukken en beschadiging van materiaal daarom af en wordt uw bewegingsvrijheid vergroot. hierdoor treedt minder tijd- en materiaalverlies op. 

Slide-Kick-heggenschaar Slide-Kick-zaagtafel

 

Actie folders

Hitachi actiefolder
Jecor actiefolder
Aanbiedingen t/m 28-12-2018
DeWalt actiefolder
september 2017 - januari 2018
Makita actiefolder
1e kwartaal 2018

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief