Telefoon 0341 - 36 96 36     

Whatsapp +31 622296460

email 

Outlet machine verkoop

  • OP ONS KUNT U BOUWEN!

  • JECOR NET IETS MEER!

  • 1
  • 2

{tab=Uitbreiding Oxloc projectsloten op basis van Nemef 600 serie}

oxloc-projectslot-Nemef-600-serieOxloc projectsloten, op basis van Nemef 600 serie, voorzien van een fluisterdagschoot of zwengeldagschoot.

 

Deze nieuwe serie Oxloc projectsloten maakt het programma compleet en zijn zeer geschikt voor toepassing bij binnendeuren in de utiliteitsbouw en algemene deuren in de woningbouw complexen.

 

Met een smeernippel in de voorplaat kan het slot altijd probleemloos en op de juiste plaatst gesmeerd worden. Dit garandeert een betere werking van de beweegbare delen en verlengt de levensduur van het slot.

 

De fluisterdagschoot (vezel versterkt kunststof inzetstuk in de dagschoot) biedt een aanzienlijke geluidsdemping bij het sluiten van de deur.

De zwengeldagschoot is heel licht te bedienen door het middelste deel van de dagschoot. Bij aansalg tegen de sluitplaat treedt hierdoor een hevelmechanisme in werking welke een zeer licht en geluidsarme sluiting van de dagschoot mogelijk maakt. Dit slot is zeer geschikt bij toepassingen waar een deursluiter wordt toegepast.

 

Deze sloten zijn verkijgbaar in de uitvoering:

 

 

{tab= Meer informatie }

voor meer informatie over deze nieuwe Oxloc projectsloten kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

Actie folders

Carat voorjaarsfolder
Carat aanbiedingen t/m 30 april 2018
Makita actiefolder
1e kwartaal 2018
Jecor actiefolder
Aanbiedingen t/m 28-12-2018
Hitachi actiefolder

Outlet webshops

El. (hand)gereedschap
Hang- en sluitwerk
Werkkleding

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief