Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

MTS olie absorptie

Absorptiematerialen - standaard in noodgevallen

mts olie absorptie

Jecor Professioneel levert een compleet assortiment absorptiematerialen voor standaard gebruik en bij noodgevallen. Gebruik de juiste materialen in uw situatie om calamiteiten te voorkomen.

Only Oil Sorbents voor het absorberen van olie

Oliehoudende vloeistoffen op de vloer. Hoe ruimt u dit op zonder dat de olievlek eigenlijk alleen maar groter wordt? Hier zijn de Only Oil Sorbents uitermate geschikt voor. De producten uit deze lijn absorberen alleen vloeistoffen op die een synthetische basis hebben zoals olie, diesel en benzine. Deze producten absorberen geen water en blijven daardoor drijven. De Only Oil Sorbents absorptiedoeken hebben een absorptiecapaciteit van 20 keer hun eigen gewicht en zijn gemakkelijk op te ruimen. Moeiteloos ruimt u op een snelle, veilige, milieuvriendelijke en effectieve wijze oliehoudende producten op. Hiermee bespaart u tijd en geld.

Universele Sorbents, ook voor water

Waar wordt gewerkt met machines met booremulsie, een mengsel van water en olie, is het wenselijk om Universele Sorbents bij de hand te hebben. In geval van lekkage kunt u direct de juiste absorptiemiddelen gebruiken om het probleem veilig en zonder moeite te verhelpen. Door de extra behandeling van polypropyleenvezel nemen de Universele Sorbents naast olie ook water op. Dit product heeft een groot opname vermogen (20 keer het eigen gewicht) en is te verkrijgen in doeken, socks en rollen.

Industriële Sorbents, ook voor agressieve vloeistoffen

Lekkages komen in alle bedrijven voor, maar niet in elk bedrijf gaat het om dezelfde vloeistof die vrijkomt. Het is dan ook belangrijk om de absorptiemiddelen aan te kunnen passen op de vloeistof voor het beste resultaat. De Industriële Sorbents zijn er om zowel de agressieve als de niet-agressieve vloeistoffen adequaat te absorberen en om deze milieuvriendelijk te verwijderen. De Industriële Sorbents zijn stofvrij; u heeft geen vervuiling van stof zoals bij kleikorrels en u bespaart op arbeidskosten. Deze Sorbents absorberen 20 keer meer dan kleikorrels en zijn licht en makkelijk in gebruik. U bespaart niet alleen in aanschaf en gebruik, maar ook in afvoerkosten.

Producten bestellen en advies

Jecor Professioneel helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste absorptiematerialen voor in uw situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom in Putten of in Nijkerk.

Actie folders

Makita actiefolder
1e kwartaal 2018
Hitachi actiefolder
Carat voorjaarsfolder
Carat aanbiedingen t/m 30 april 2018

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

 

BEDRIJFSVIDEOS

Bedrijfspresentatie Jecor Professioneel
Promotiefilm BusinessEvent 2013

OVERIGE WEBSHOPS

Sleutelkluisjes en deurcamera's
Veiligheids pictorgrammen
Signaalkleding / RWS kleding

OUTLET

Outlet elektrisch gereedschap
Outlet werkkleding
Outlet hang- en sluitwerk

ONZE HUISMERKEN:

logo Ironside
 Logo Kelfort
  logo Oxloc