Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

 

Fein gereedschap

Fein Gereedschap

Fein gereedschap

In 1867 richtte Wilhelm Emil Fein een bedrijf op voor de ontwikkeling en vervaardiging van fysieke en elektrische apparaten. Een kleine 30 jaar later, in 1895, vond zijn zoon Emil Fein de eerste elektrische handboor uit. De uitvinding staat aan de basis van het merk FEIN, nu al meer dan 140 jaar toonaangevende fabrikant van uiterst betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk elektrisch gereedschap. 

In ons assortiment treft u het volledige assortiment van FEIN gereedschappen aan: van zeer precieze, stille elektrische boor-, zaag-, slijp- en freesapparatuur, tot aan krachtige, nagenoeg trillingsvrije multi-tools en andere professionele elektrische handgereedschappen en toebehoren. 

Een FEIN-machine is gemaakt om u het vertrouwen te geven dat het gereedschap staat voor zijn klus, en zijn klus snel en zonder al te veel lichaamsbelasting klaart. Alle elektrische handgereedschappen zijn vervaardigd vanuit duurzaamheid op gebied van zowel slijtage van de machine, als slijtage en bijeffecten (bijv. tintelende handen) van uw lichaam. Met de instrumenten van FEIN kiest u voor professionele werktuigen die gemaakt zijn om het lang vol te houden, zodanig dat u uw werk ook lang kunt volhouden. 

Onze techniek afdeling helpt u graag met professioneel productadvies, bel ons op tel. 0341 - 36 96 36 of mail ons, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten. 

Actie folders

Makita actiefolder
1e kwartaal 2018
Carat voorjaarsfolder
Carat aanbiedingen t/m 30 april 2018
Hitachi actiefolder

Outlet webshops

El. (hand)gereedschap
Hang- en sluitwerk
Werkkleding

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief