Telefoon 0341 - 36 96 36     

Whatsapp +31 622296460

email 

Outlet machine verkoop

  • OP ONS KUNT U BOUWEN!

  • JECOR NET IETS MEER!

  • 1
  • 2

 

Deurveerscharnier aluminium dubbelwerkend

Deurveerscharnier aluminium dubbelwerkend, uitvoering F1 t.b.v. deurdikte 40 mm 

Aluminium dubbelwerkende veerscharnieren voor het openen en zelfsluiten van dubbelwerkende deuren of doorslaande deuren.
Na kort doorslaan van de dubbelwerkende deuren zorgen de ingebouwde veren ervoor dat de deuren terug in hun gesloten positie gebracht worden, zodat ze terug doorgeslaan kunnen worden door de volgende passant/gebruiker. 

De vleugels zijn scharnierend verbonden met elkaar door een huls uit roestvast staal. De diameter van de knopen is beperkt gehouden opdat de estethiek zou bewaard blijven. 

De scharnieren hebben en DIN linkse en DIN rechtse uitvoering. 

De veerscharnieren zijn voorzien van een ingebouwd veersysteem vervaardigd uit gehard staal. De veerkracht is regelbaar door middel van een blokkeringssysteem met 4 posities waardoor men een eenvoudige veerregeling heeft dit met behulp van een bijgeleverde zeskantsleutel. 

Daar de scharniervleugels volledig uit aluminium zijn is het gewicht van de scharnieren veel lager t.o.v. RVS scharnieren. De paumellen zijn vervaardigd uit getrokken aluminium welke het profiel een perfecte stabiliteit heeft. 

Met de gebruikte extrusie aluminium kan men een groot aanbod van oppervlakte afwerkingen aanbieden, zijnde een goudkleur, brons kleur, geanodiseerd in natuurkleur (F1) en gemoffeld (RAL 9005,9010). 

De aanwezige lagerringen bestaat uit kunststof waardoor het geheel volledig smeringsvrij is en extra lange levensduur heeft en corrosie vrij is. Door het niet gebruiken van smering wordt de bevuiling van de veerscharnieren sterk verminderd. De bevestigingsschroeven worden in dezelfde kleur afgewerkt zoals de vleugels waardoor men slechts 1 kleurpallet ziet. Vijsgaten zijn in een trapeziumvorm aangebracht en niet op één lijn om de zwaartekrachten welke op de veerscharnier komt, te verdelen over de vier vijsgaten om een verbeterde stabiliteit te verzekeren en tegen het opensplijten van het hout van de deurpanelen. 

Deze veerscharnieren hebben een zeer ruim aanbod aan gebruikstoepassingen zoals dubbelwerkende saloondeuren, tochtdeuren, winkeldeuren, magazijndeuren, galerijdeuren, maar ook openbare gebouwen (scholen, restaurants) en industrie (fabrieksdeuren, enz...).

 Dubbelwerkende veerscharnieren

 

 

Actie folders

Makita actiefolder
4e kwartaal 2017
Jecor actiefolder
Aanbiedingen t/m 31-12-2017
Aerfast actiefolder
aanbiedingen t/m 31 december 2017
DeWalt actiefolder
september 2017 - januari 2018
Orbis aanbiedingen
Kantoor- en magazijninrichtingen
Hitachi actiefolder

Outlet webshops

El. (hand)gereedschap
Hang- en sluitwerk
Werkkleding

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief